Klaassen kiest niet voor terugkeer naar Ajax en blijft bij Werder

1 augustus 2020, 15:47

Ajax kan zich de moeite besparen om in te zetten op de terugkeer van Davy Klaassen. De 27-jarige middenvelder beleefde een loodzwaar jaar met Werder Bremen, dat via de play-offs in de Bundesliga bleef. Dat is voor de Nederlander echter geen reden om te vertrekken. Hij zint op revanche en zal de club trouw blijven.

Klaassen heeft bij Werder nog een verbintenis tot 2022 en wil graag komend seizoen bij de club blijven. Er werd de afgelopen tijd veelvuldig gesproken over een mogelijke rentree bij Ajax, maar dat is volgens zijn zaakwaarnemer Søren Lerby niet aan de orde. "Davy wil bij Werder een beter seizoen spelen dan het vorige. Hij is niet het type dat gewoon wegloopt na een slecht jaar", vertelt hij aan de website Deichstube.de.

De 27-jarige Nederlander is een belangrijke schakel bij Werder, waar hij bij afwezigheid van Niklas Moisander aanvoerder was. De zestienvoudig international van Oranje speelde 33 duels waarin hij 7 keer scoorde. Het seizoen daarvoor kwam hij eveneens tot dat aantal wedstrijden in de Bundesliga. Toen scoorde hij vijf keer. Het jaar daarvoor beleefde hij een teleurstellend seizoen bij Everton, dat hem in 2017 kocht van Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen