Bosz rekent in Europa League op begeerde Havertz

23 juli 2020, 22:40

Peter Bosz verwacht in de Europa League over Kai Havertz te beschikken. De smaakmaker van Bayer Leverkusen is volgens diverse media onderweg naar Chelsea, maar hervatte vandaag (donderdag) wel de training. De selectie van Leverkusen keerde terug van een korte vakantie.

Bosz sprak tot dusver nog niet met Havertz over alle transferperikelen. Alles wijst er wel op dat hij naar Stamford Bridge verkast. Landgenoot Leroy Sané leek vandaag tijdens zijn presentatie bij Bayer München nog voor zijn beurt te spreken. "Chelsea heeft goed werk geleverd door met Timo Werner en Kai Havertz twee Duitsers te halen."

Havertz verscheen zelf op het trainingscomplex van Leverkusen, dat zich voorbereidt op het restant van de Europa League. "Hij is er vandaag en ik verwacht dat hij in de Europa League zal spelen. De ploeg blijft hetzelfde, voor de Europa League komen ook geen nieuwe spelers", aldus Bosz.

Als de return van de achtste finale tegen Rangers geen problemen oplevert, treft Leverkusen in de kwartfinale Internazionale of Getafe. In de halve finale zijn VfL Wolfsburg, Shakhtar Donetsk, Eintracht Frankfurt en FC Basel de mogelijke opponenten. "Er zijn vier wedstrijden, alles is mogelijk. We benaderen het toernooi op dezelfde manier als de Bundesliga. Het belangrijkste is nu de return tegen Rangers. We kijken nog niet naar de kwartfinale of halve finale."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen