Sané krijgt oude rugnummer Robben: "Hij is een legende"

24 juli 2020, 07:56

Leroy Sané werd donderdag gepresenteerd als nieuwste aanwinst van Bayern München. De van Manchester City overgekomen aanvaller gaat bij de Duitse grootmacht met rugnummer 10 spelen. Dat rugnummer werd vele jaren gedragen door Arjen Robben, die nog altijd op handen gedragen wordt in Zuid-Duitsland.

De Nederlandse aanvaller speelde tien jaar bij Bayern München en won vele prijzen met Der Rekordmeister. In 2019 verliet hij de Duitse club en zette hij een punt achter zijn loopbaan. Binnenkort keert de linkspoot echter terug uit zijn voetbalpensioen. "Robben is hier een legende. Hij heeft veel bereikt met deze club. Natuurlijk geeft het rugnummer druk met zich mee, maar ik heb mijn eigen ambities en wil mijn eigen doelen halen", reageerde Sané tijdens de perspresentatie.

"Ik zie het meer als een mogelijkheid om mezelf te verbeteren. Ik zie het positief in en ga gewoon mijn best doen", vervolgde de Duitse aanvaller. Het rugnummer van Robben werd vorig seizoen gedragen door Philippe Coutinho. De Braziliaanse middenvelder werd het afgelopen seizoen gehuurd van FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen