Gosens voelt zich niet op zijn gemak bij fiks prijskaartje

24 juli 2020, 10:43

Robin Gosens staat op de nominatie om Atalanta te verlaten. De linkervleugelverdediger wordt steeds vaker in verband gebracht met een transfer naar een topclub. Inmiddels hangt een flink prijskaartje om de nek van de voormalig speler van Heracles Almelo. Daar kan Gosens maar moeilijk aan wennen.

In Italiaanse dienst heeft Gosens zich de voorbije jaren stormachtig ontwikkeld. Dit seizoen heeft hij met tien doelpunten en acht assists een groot aandeel in het succes van Atalanta. De stuntclub staat in de kwartfinale van de Champions League en heeft het ticket voor de volgende editie van het miljardenbal al te pakken. In de competitie bezet Atalanta met nog drie speelrondes te gaan de tweede plaats.

De ontwikkeling van Gosens is in de internationale top niet onopgemerkt gebleven. "Het is een grote eer om in verband te worden gebracht met clubs als Juventus en Inter. Het maakt me trots en laat zien dat ik dit seizoen veel dingen goed doe. Maar ik hou me er niet nog mee bezig. Op dit moment kijk ik vooral uit naar het Champions League-avontuur met Atalanta", aldus Gosens tegenover onder meer SPOX.

De linkspoot, die zowel over een Nederlands als Duits paspoort beschikt, heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij ooit graag naar de Bundesliga wil. "En niet alleen als toeschouwer, maar als speler. Die droom wil ik waarmaken. Maar als ik een aanbieding krijg van een andere topclub, zou ik dom zijn daar niet op in te gaan. Aan de andere kant zijn we met Atalanta ook niet ver verwijderd van de top."

Geïnteresseerde clubs moeten naar verluidt 25 tot 30 miljoen euro neertellen om Gosens over te nemen van Atalanta. "Als ik dat hoor, dat een club 30 miljoen euro moet betalen voor ene Robin Gosens… mijn hemel. Ik kan dat maar moeilijk begrijpen. Maar dat zijn nou eenmaal de bedragen die tegenwoordig betaald worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen