Guardiola heeft geen haast met Oranje-talent Braaf

24 juli 2020, 15:24

Pep Guardiola pleit voor geduld met Jayden Braaf. De pas zeventienjarige Nederlandse aanvaller klopt steeds nadrukkelijker op de deur bij Manchester City en traint al regelmatig met het eerste elftal. Een debuut in de hoofdmacht lijkt echter niet in het nabije verschiet te liggen.

In aanloop naar de laatste competitiewedstrijd van Manchester City tegen Norwich City kreeg Guardiola een vraag over de oud-jeugdspeler van PSV en Ajax, die onlangs werd verkozen tot Speler van het Jaar bij Manchester City Onder-23. "Braaf heeft deze week met ons meegetraind. Het is een jonge speler met wie we geduld moeten hebben. Hij heeft ongelooflijke kwaliteiten, maar is niet de enige. Er zijn nog zes à zeven spelers die op zijn positie kunnen spelen", reageerde Guardiola tijdens het persmoment.

Manchester City sluit zondag de competitie af met een thuiswedstrijd tegen het al gedegradeerde Norwich City. In augustus hervatten The Citizens de Champions League met de return in de achtste finale tegen Real Madrid. In de Spaanse hoofdstad won de Engelse grootmacht met 1-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen