Klopp baalt van reactie Lampard: "Niet oké, Frank moet dat leren"

24 juli 2020, 18:24

Jürgen Klopp baalt van de reactie van Frank Lampard. Na Liverpool - Chelsea (5-3) waarschuwde Lampard dat de kampioen van Engeland niet te arrogant moest worden. Klopp vindt dat ongepast. Tijdens de wedstrijd kibbelden de beide managers ook al met elkaar.

"We zijn niet arrogant. Frank zat in het heetst van de strijd. In zo'n kun situatie kun je wat mij betreft zeggen wat je wilt. Hij kwam hier voor een Champions League-ticket. Maar voor mij is het na de wedstrijd klaar", zegt Klopp twee dagen later, geciteerd door Sky Sports. "Naderhand zo praten is niet oké. Frank moet dat leren. Hij is een jonge coach en heeft daar de tijd ook voor. De enige reden dat ik hierover praat, is dat hij dat ook heeft gedaan."

Lees meer: Lampard ergert zich: "Liverpool moet niet te arrogant worden"

Lampard betuigt spijt voor zijn taalgebruik langs de lijn. "Beelden ervan worden veel herhaald op social media, mijn twee jonge dochters zien het daar ook voorbij komen. Maar er gebeurden dingen die ik niet leuk vond. Niet van Klopp, maar anderen mensen op de bank. Ik vond dat ze een grens overschreden, maar het is nu gebeurd. Emoties lopen soms hoog op. Ik heb spijt van de woorden die ik heb gebruikt, nu gaan we verder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen