Pinas: "Langer in Den Haag blijven? Dat is ook een optie"

24 juli 2020, 19:57   Bijgewerkt: 1 augustus 2020, 16:27

De nabije toekomst van Shaquille Pinas is nog ongewis. De 21-jarige verdediger heeft als speler van ADO Den Haag nog een eenjarig contract. Met die status is een transfer logisch, maar behoort ook contractverlenging tot de mogelijkheden. Gesprekken daarover zijn gaande. "Alles ligt nu nog open", zegt Pinas.

"Ik focus mij op ADO en kijk wat er gebeurt. Wat er tussen clubs gebeurt, is niet aan mij, dan moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn. Je weet wel dat er wat interesse is, maar om nou te zeggen dat het concreet is… Ik voel me goed bij ADO", laat de verdediger weten aan Omroep West. "Als er wat komt, dan komt er wat. Dat is dan goed voor ADO en goed voor mij. Een voetballer heeft ambities. Tot nu toe ligt mijn focus op ADO. Langer in Den Haag blijven? Dat is ook een optie. We zullen de komende tijd wel zien wat er op mijn pad komt."

Lees ook: Opluchting bij ADO Den Haag: geen nieuwe besmettingen

In het matige seizoen dat ADO achter de rug heeft, ontsprong Pinas de dans. Hij groeide uit tot sterkhouder van de Hagenaars. Pinas denkt dat het komend seizoen beter gaat met ADO. "Gevoelsmatig gaan we een goed seizoen tegemoet. Het is nog te vroeg om te zeggen of dit een topteam gaat worden. Maar ik heb het gevoel dat de nieuwelingen goed in de groep liggen. Dat er met de nieuwe jongens kwaliteit is gekomen, zoals een Bourard, Bijen en De Boer."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen