Overmars: "Ik denk dat er de komende tijd meer zullen volgen"

1 augustus 2020, 16:28

Marc Overmars verwacht met meer Ajax-talenten te verlengen. Naci Ünüvar en Devyne Rensch (beiden 17 jaar) zetten vandaag (vrijdag) hun handtekening onder een nieuw contract in Amsterdam. "Ik denk dat er de komende tijd meer zullen volgen", aldus Overmars.

Naar verluidt wil Ajax ook langer door met Brian Brobbey, Sontje Hansen, Kenneth Taylor en Anass Salah-Edinne.  "We zijn met een aantal spelers in gesprek", zegt Overmars tegen Ajax TV. "Het zijn jongens met een Ajax-dna. Zij hebben het talent om Ajax 1 te halen. De komende jaren worden een interessante periode. Ik ben heel positief over het talent wat eraan komt. Niet ieder talent redt het, maar er zitten spelers in de jeugd die we gezamenlijk naar Ajax 1 moeten brengen."

Ünüvar is sowieso voorbestemd voor een glansrijke carrière. Hij wil komend seizoen zoveel mogelijk minuten maken in Jong Ajax. Afgelopen seizoen in de bekerwedstrijd tegen Spakenburg maakte Ünüvar zijn debuut in de hoofdmacht. "Ik wil sterker worden en van daaruit kijken of ik een paar keer bij de selectie van het eerste kan zitten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen