Jahanbakhsh op zijspoor: "Natuurlijk is hij gefrustreerd"

25 juli 2020 – Alireza Jahanbakhsh moet deze zomer een besluit nemen over zijn toekomst. Over zijn huidige rol bij Brighton & Hove Albion is de 26-jarige Iraniër ontevreden. Onder manager Graham Potter komt de oud-speler van AZ nauwelijks aan spelen toe. "Natuurlijk is hij gefrustreerd, want hij wil spelen en ik begrijp dat", aldus Potter.

Jahanbakhsh op zijspoor: "Natuurlijk is hij gefrustreerd"

Jahanbakhsh kreeg van Potter slechts drie basisplaatsen en speelde in die wedstrijden ook nog niet eens de volle negentig minuten. "Hij stelt zich geweldig op richting mij en de club. Hij doet z'n best, maar net als iedere andere voetballer wil hij meer spelen", zegt Potter tegen Brighton & Hove Independent. "Dit is iets waar we over na moeten denken."

Het contract van Jahanbakhsh loopt nog drie seizoenen door. Een tijdje geleden werd hij in verband gebracht met Ajax en PSV. Potter: "We moeten doen wat goed voor hem en de club is. Hij is een goede speler en kan ons helpen. Maar nogmaals: vanuit zijn perspectief kan ik begrijpen dat hij meer wil spelen dan nu het geval is."

Premier League

gerelateerd