Sparta speelt tegen NAC Breda testwedstrijd met publiek

25 juli 2020, 11:09   Bijgewerkt: 1 augustus 2020, 17:06

Sparta Rotterdam laat in de oefenwedstrijd tegen NAC Breda op 22 augustus beperkt publiek toe. Dit is voor de Rotterdammers een test, om straks in de Eredivisie ook publiek op Het Kasteel te ontvangen. Tijdens het oefenduel zijn er circa 750 mensen welkom. Wanneer de test slaagt, hoopt Sparta dit aantal tijdens de Eredivisie te kunnen opschalen naar maximaal 3.300 toeschouwers.

Hiervoor heeft Sparta intensief contact gehad met diverse autoriteiten, waaronder de veiligheidsregio, de gemeente en de GGD. Sparta is hierin ook gezamenlijk opgetrokken met Feyenoord en Excelsior. Op dit moment werkt Sparta de precieze voorwaarden uit en worden seizoenskaarthouders binnen enkele weken geïnformeerd.

"Op voorhand willen wij graag de medewerking van al onze supporters vragen. Wij gaan gezien de toegestane capaciteit het niet voor elkaar krijgen om iedereen tevreden te stellen", zegt algemeen directeur Manfred Laros op het clubkanaal van Sparta. "Het wedstrijdbezoek en de sfeer op Het Kasteel zal zolang de corona maatregelen van toepassing zijn, veranderen ten opzichte van wat onze supporters gewend zijn maar desondanks zijn we gelukkig dat we weer mogen voetballen in Spangen."

Overzicht: alle oefenwedstrijden van de Eredivisionisten op een rij

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen