Mihajlovic: "Wat we nu aan het doen zijn, is geen profvoetbal"

25 juli 2020, 20:30

Sinisa Mihajlovic snakt naar het einde van het huidige Serie A-seizoen. De manager van Bologna mist de fans op de tribunes en spreekt hardop uit dat hij hoopt dat in het nieuwe voetbaljaar er weer supporters welkom zijn. Dat is volgens hem cruciaal. "Wat we nu aan het doen zijn, is geen profvoetbal."

Dat vertelde de coach in aanloop naar het treffen met Lecce. Mihajlovic mist het contact met de supporters langs de lijn. "Spelen zonder fans maakt voetbal kil, zonder emotie en zonder vreugde. Wedstrijden zijn nu nog erger dan een training. Het is verschikkelijk om zo te moeten voetballen", stelde de coach, die denkt bijval te krijgen van anderen. "Ik ben zeker niet de enige die er zo over denkt."

Als nummer twaalf is Europees voetbal definitief uit zicht en is het voor Bologna vooral een zaak om fit te blijven in het restant van de competitie. "We spelen elke drie dagen in deze bloedhitte. Je kunt simpelweg niet zien wie daadwerkelijk de beste ploeg is onder deze omstandigheden", vindt Mihajlovic. "Ik hoop dat dit seizoen snel voorbij is, want ik ben voetballen zonder publiek beu."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen