Spoorboekje: eerste training Feyenoord, duels om promotie

27 juli 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 27 juli.

Nieuws

Eerste training Feyenoord

Feyenoord begint vandaag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vanwege de coronamaatregelen is publiek niet welkom bij de eerste training. Supporters kunnen de training via een livestream alsnog volgen.

Wedstrijden

Cardiff City - Fulham (20.45 uur)

Samen met Swansea City en Brentford strijden Cardiff City en Fulham voor promotie naar de Premier League. Cardiff City en Fulham spelen vanavond hun eerste halve finale. Over drie dagen volgt de return. De winnaar van het tweeluik speelt op 4 augustus de finale tegen de winnaar van de andere halve finale, waarvan het eerste duel gewonnen werd door Swansea City (1-0). 

Empoli - Cosenza (21.00 uur)

Wie promoveert er met Benevento en Crotone naar de Serie A? Op de laatste twee speeldagen zullen de zes tickets voor de play-offs worden verdeeld. De winnaar van de nacompetitie wint een promotieticket. Het vorig seizoen gedegradeerde Empoli bezet de achtste plaats, die recht geeft op deelname aan de play-offs. Een plekje zakken in de laatste twee speelrondes zou echter funest zijn.

Voetbal op tv

02.30 uur: San Jose Earthquakes - Real Salt Lake, FOX Sports 1 - live verslag van MLS is Back-duel

05.00 uur: Seattle Sounders - Los Angeles FC, FOX Sports 1 - live verslag van MLS is Back-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen