Van Bronckhorst debuteert met ruime nederlaag in China

26 juli 2020, 14:10

Giovanni van Bronckhorst heeft geen fijn debuut in de Chinese Super League achter de rug. De Nederlandse trainer van Guangzhou R&F ging zondag tijdens de seizoensouverture met 3-0 onderuit tegen Shenzhen FC.

Het debuut van Van Bronckhorst liet lang op zich wachten. De voormalig trainer van Feyenoord werd in januari aangesteld bij Guangzhou R&F. Ruim een maand later zou de Chinese competitie beginnen, maar vanwege de coronapandemie werd de start uitgesteld. Ruim zes maanden na zijn aanstelling leidde Van Bronckhorst zondag alsnog zijn eerste wedstrijd als trainer van Guangzhou R&F.

Heel veel plezier beleefde hij niet langs de zijlijn. Hij zag Shenzhen FC via Lin Gao na een halfuur de leiding nemen. Het lukte Guangzhou R&F, met Mousa Dembélé en Eran Zahavy als blikvangers, niet om iets aan die achterstand te doen. In de tweede helft werd het alleen maar vervelender voor de manschappen van Van Bronckhorst. Via twee penalty's liep de thuisploeg uit naar 3-0.

Guangzhou R&F vervolgt donderdag de competitie met een derby tegen Guangzhou Evergrande, waar Fabio Cannavaro de trainer is.

Lees ookFellaini steelt de show bij debuut Larsson in China

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen