Alderweireld zwaait maatjes Vertonghen en Vorm uit bij Spurs

26 juli 2020, 22:31   Bijgewerkt: 26 juli 2020, 22:37

Jan Vertonghen (33) heeft een aflopend contract bij Tottenham Hotspur en lijkt een maand later dan verwacht dan toch daadwerkelijk te vertrekken. Ploeg- en landgenoot Toby Alderweireld heeft zondag namelijk afscheid genomen van zijn maatje achterin bij de Spurs. Voor keeper Michel Vorm geldt hetzelfde.

Op Instagram schrijft Alderweireld over zijn maatjes: 'Het is triest om deze twee geweldige kerels de club te zien verlaten', doelt hij ook op Vorm, die eveneens op de foto te zien is. 'Twee fantastische spelers, maar nog meer fantastische mensen. We hebben talloze momenten beleefd die ik nooit zal vergeten. Ik wens jullie het allerbeste voor wat nog komt. We houden contact.'

Alderweireld (31) speelde eerst samen met Vertonghen bij Ajax en kwam hem later tegen bij Tottenham Hotspur. Ook bij de nationale ploeg van België speelde hij talloze interlands met Vertonghen, die zijn contract met een maand verlengde, maar na deze zomer zal vertrekken uit Londen. Hoewel hij werd gelinkt aan veel clubs, heeft hij nog geen nieuwe werkgever gevonden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen