Ronald de Boer adviseert broer Frank 'tijdje rust'

27 juli 2020, 07:58

Ronald de Boer denkt niet dat Frank de Boer ondanks dat ook zijn derde avontuur over de landsgrenzen van Nederland mislukte zich terugtrekt uit het trainersvak. Toch zou het volgens zijn broer geen gek idee zijn, dat hij zich even tijdelijk terugtrekt. "Misschien moet hij een tijdje wat anders doen."

Dat vertelt Ronald de Boer tegenover De Telegraaf. Het zou goed zijn dat zijn broer zich afvraagt wat hij wil in de toekomst. "Het is koffiedik kijken waar zijn toekomst ligt. Ik denk dat het goed is als Frank even afstand neemt om thuis tot rust te komen en te kijken wat hij echt wil", aldus De Boer. "Als er zich een leuke club meldt, gaat hij dat misschien toch wel weer doen. Ik denk dat het bloed uiteindelijk toch kruipt waar het niet gaan kan."

Lees ook: Vertrek De Boer kwam niet als donderslag bij heldere hemel

Wat er misging bij Atlanta United waardoor Frank ook daar voortijdig werd ontslagen, weet De Boer niet preciers. "Daar moet Frank zelf over een tijdje mee naar buiten treden." In zijn eerste seizoen in dienst van Atlanta United eindigde De Boer als tweede in de Eastern Conference. De club strandde vervolgens in de play-offs om de landstitel. Wel won Atlanta dat seizoen de US Open Cup en de Campeones Cup.

In het nieuwe seizoen begon de Amerikaanse club met twee overwinningen uit evenzoveel wedstrijden. Door de coronacrisis werd de competitie stopgezet. Na de coronastop ging Atlanta met drie nederlagen roemloos ten onder in het MLS is Back-toernooi, waarna een breuk volgde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen