Isimat-Mirin heeft no hard feelings richting Van Bommel

27 juli 2020, 08:19

Nicolas Isimat-Mirin vertrok anderhalf jaar geleden bij PSV. Na een half jaar onder Mark van Bommel te hebben getraind, voelde de centrale verdediger dat hij geen toekomst had in Eindhoven. "Ik werd bijvoorbeeld afgerekend op een slechte invalbeurt in Nou Camp. Maar ja, bij FC Barcelona kunnen ze ook wel wat hè?"

Dat vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad over zijn vertrek bij PSV. Sinds de aanstelling van Van Bommel kreeg de Fransman amper nog speelminuten, toch is hij naar eigen zeggen niet gekrenkt. "Nee, het zit niet in mijn aard om zoiets te voelen of vinden. PSV en ook Van Bommel wens ik het beste en het is jammer dat het tussen hen mis is gegaan", aldus Isimat-Mirin, die momenteel voor Besikas voetbalt.

"Natuurlijk baalde ik dat ik na zijn komst niet veel meer heb gespeeld, maar ik ga niet roepen dat Van Bommel er daardoor niks van kan", legt hij uit. "Hij wilde professionaliseren, nieuwe dingen doen en trainde graag met een drone boven het veld om maar wat te noemen. De trainer heeft een keuze gemaakt die niet goed uitpakte voor mij en daarmee moest ik het doen. Vervelend was het wel natuurlijk. Ik was het niet met de keuze eens, maar ben geen speler die dan de zaak dan gaat verstoren."

De vrolijke verdediger besloot zijn heil elders te zoeken, maar kijkt desondanks terug op een fraaie periode bij PSV. "Ik heb een nieuwe stap gezet en blijf mijn hele leven trots op wat we allemaal hebben bereikt met PSV. De teams tussen 2014 en 2018 zijn vriendenploegen geweest", aldus de Fransman, die sowieso nog terugkeert in Eindhoven. "We willen we ons in de verdere toekomst weer in Brabant vestigen, als mijn carrière voorbij is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen