Bartomeu verwacht dat Messi gewoon bijtekent bij Barcelona

27 juli 2020, 08:58

De relatie tussen Josep Maria Bartomeu en Lionel Messi is verre van optimaal en sportief gaat het FC Barcelona de laatste tijd verre van voor de wind, toch is de voorzitter van de Catalanen ervan overtuigd dat de Argentijnse sterspeler 'gewoon' bijtekent. Messi wordt veel gelinkt aan een vertrek in Camp Nou, maar Bartomeu verwacht niet dat het zal gebeuren.

"Messi heeft zo vaak gezegd dat hij hier zijn carrière wil afsluiten, dus ik twijfel er niet aan dat hij gaat bijtekenen", laat Bartomeu optekenen tegenover El Mundo Deportivo. Ook ging hij in op de plannen van de Catalanen op de transfermarkt, die zullen vooral in ruideals worden gemaakt. "Anders wordt het voor spelers heel moeilijk om naar FC Barcelona."

Lees ookBartomeu bespreekt toekomst Messi

De financiële middelen van de Catalanen zijn namelijk bijzonder beperkt. Volgens Bartomeu voelt geen club ter wereld de gevolgen van de coronacrisis harder dan FC Barcelona. "Vanaf 14 maart hebben we haast niets meer aan inkomsten ontvangen. We missen zo ongeveer 200 miljoen euro", zei de preses. In totaal verwacht hij dertig procent van de inkomsten mis te lopen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen