Doelman Ruiter ontbreekt op training van PSV

27 juli 2020, 11:26

Robbin Ruiter (33) gaat zijn loopbaan vermoedelijk definitief vervolgen bij Willem II. De doelman was al dichtbij een overgang naar Tilburg, waar hij de opvolger moet worden van Timo Wellenreuther. Inmiddels staat hij zelfs niet meer op het trainingsveld van PSV, waardoor een overgang een kwestie lijkt van tijd. Al beweren andere bronnen dat hij alleen niet helemaal fit zou zijn. 

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. In een eerder stadium polste Willem II de keeper al of hij naar Tilburg wil komen, toen kwam het nog niet tot een akkoord. Na het vertrek van Timon Wellenreuther zijn de Tricolores op zoek naar een nieuwe eerste doelman, omdat stand-in Michael Woud werd verhuurd. Ruiter wil na een seizoen PSV niet nog een jaar tweede viool spelen en zinspeelt daarom op een vertrek.

Overigens meldt het Brabants Dagblad iets anders: zij hoorden van Willem II dat de absentie van Ruiter op het veld in Eindhoven niets met de Tilburgse interesse te maken. Dat Adrie Koster morgen met Connor van den Berg als enige keeper aan de voorbereiding lijkt te beginnen, zou dan alleen een toevallig timing zijn van Ruiters afwezigheid. Het BD schrijft dat de goalie niet helemaal fit zou zijn. Ruiter werkt binnen op De Herdgang namelijk nog wel aan zijn herstel. 

Lees ook: Willem II heeft keeper Robbin Ruiter bijna binnen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen