Robben terug bij FC Groningen, Poldervaart lovend

27 juli 2020, 13:25

Arjen Robben moest de eerste training van FC Groningen vanwege een klein pijntje nog laten schieten, maar de buitenspeler is inmiddels teruggekeerd op het veld. Maandagochtend werkte de aanvaller een training af met de A-selectie van Danny Buijs. Assistent-trainer Adrie Poldervaart kijkt enorm uit naar de samenwerking en looft de routinier.

"Iedereen weet dat hij één van de beste voetballers van Nederland geweest is. Dat zie je nog steeds terug, in zijn gedrevenheid en kwaliteit", stelt Poldervaart tegenover RTV Rijnmond. De rechterhand van Danny Buijs was in het verleden jarenlang fysiotherapeut en kijkt in die hoedanigheid ook naar Robben, al geniet hij niet per se meer aandacht dan de andere voetballers van FC Groningen.

"Ik vraag hoe het gaat en wat voor reacties hij heeft na de training. Dat doe ik met elke speler, dus daar is hij niet anders in", aldus de oefenmeester, die niet te zwaar wil tillen aan zijn repuatie van Man van Glas. "Laten we kijken naar wat deze man allemaal goed heeft gedaan in zijn carrière. Dat hij deze stap maakt is prijzenswaardig en we hopen dat hij zo veel mogelijk kan spelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen