Bayer Leverkusen doet Onana-gerucht af als onzin

27 juli 2020, 17:26

Bayer Leverkusen heeft de geruchten over de belangstelling voor André Onana ontkracht. Onder meer De Telegraaf berichtte zondagavond dat de club van Peter Bosz het meest concreet is voor de Ajax-doelman. De Amsterdammers zouden een onlangs een Duits bod van twintig miljoen euro van tafel hebben geveegd. Daar is niets van waar, stelt zowel technisch directeur Simon Rolfes als algemeen directeur Rudi Völler.

De bestuurders spreken in een interview met Kicker hun vertrouwen uit in Lukas Hradecky, de eerste doelman van Bayer Leverkusen. "Lukas heeft een goed seizoen achter de rug, we hebben een prima keeper in huis. Onana is geen thema", aldus Rolfes. Zijn collega Völler spreekt soortgelijke woorden. "Het is helemaal geen thema. Het is absolute onzin. We hebben met Lukas al een absolute topkeeper."

Leverkusen is weliswaar niet in de markt voor Onana, maar dat betekent niet dat de Kameroener ook volgend seizoen onder de lat staat bij Ajax. De doelman wordt namelijk ook in verband gebracht met Chelsea, Borussia Dortmund, FC Barcelona en Paris Saint-Germain. The Blues gaan deze zomer vermoedelijk op zoek naar een nieuwe keeper nu voor miskoop Kepa Arrizabalaga geen toekomst lijkt te zijn op Stamford Bridge.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen