Britse media: onderhandelingen over Kai Havertz begonnen

27 juli 2020, 18:49   Bijgewerkt: 27 juli 2020, 19:25

Steeds meer tekenen wijzen erop dat Kai Havertz de volgende topaankoop van Chelsea moet worden. Diverse Britse media schrijven maandag dat The Blues de onderhandelingen met Bayer Leverkusen zijn gestart. De club van trainer Peter Bosz verlangt negentig miljoen euro voor zijn sterspeler. Chelsea zet in op een bedrag van tachtig miljoen euro.

Het ligt in de lijn der verwachting dat de clubs spoedig overeenstemming over de transfervoorwaarden zullen bereiken. Havertz zelf hoopt dat alles rondkomt voor hij volgende week donderdag met Bayer Leverkusen in actie komt in de Europa League. De 21-jarige Duitser zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt over een vijfjarig contract bij de Engelse grootmacht, die zich zondag plaatste voor het nieuwe Champions League-seizoen.

Havertz kan na Hakim Ziyech (Ajax) en Timo Werner (RB Leipzig) de derde topaankoop van Chelsea worden. Het is niet ondenkbaar dat de Londense club nog een keer de portemonnee trekt. De in 2018 voor tachtig miljoen euro aangetrokken Kepa Arrizabalaga voldoet namelijk niet. Zijn opvolger loopt mogelijk rond in Amsterdam. Andre Onana zou in beeld zijn bij Chelsea. Ook de naam van onder meer Atlético Madrid-doelman Jan Oblak zingt rond op Stamford Bridge.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen