Houwen: "Zoals het er nu uitziet wil ik wel tweede keeper blijven"

28 juli 2020, 10:09

Jeroen Houwen gaat voor zijn kans als eerste doelman van Vitesse. Wanneer hij de concurrentiestrijd van Remko Pasveer verliest, hoeft de 24-jarige keeper op dit moment ook niet per se te vertrekken uit Arnhem. Houwen, die ook nog moet concurreren met Bilal Bayazit, speelde vorig seizoen sinds de winter op huurbasis voor Go Ahead Eagles.

Afgelopen zondag stond Houwen in het oefenduel met FC Volendam weer eens onder de lat bij Vitesse. "Ik voel dit ook wel als een oprechte kans om mijzelf te bewijzen tegenover een nieuwe staf", zegt de sluitpost tegen Omroep Gelderland. "Waarom? Ik ben één van de drie. Ik weet dat Pasveer het geweldig gedaan heeft en dus een streepje voor heeft. Maar ik moet scherp blijven en er staan als er een kans komt. Zoals het er nu uitziet wil ik hier wel tweede keeper blijven. Ik hoef niet per se weg."

Uiteraard blijft Houwen ook ambitieus. "Natuurlijk wil ik ergens onder de lat staan. Maar ik moet ook geduldig blijven, ik ben nog jong genoeg voor een doelman. Ik kan wachten op mijn kans."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen