Dubbelslag FC Emmen: Sidibe komt transfervrij over van PSV

28 juli 2020, 10:29   Bijgewerkt: 28 juli 2020, 13:35

FC Emmen houdt de vaart erin. Voor de tweede keer vandaag (dinsdag) heeft de club een nieuwe speler gepresenteerd: in navolging van proefspeler Behadil Sabani komt ook Sekou Sidibe naar de Oude Meerdijk. De negentienjarige buitenspeler komt transfervrij over van PSV, waar hij in de beloftenploeg speelde. De Belgische Ivoriaan heeft voor twee seizoenen getekend, met de optie voor een extra jaar.

"Ik had de mogelijkheid om bij Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie te blijven, maar ik wil mezelf graag laten zien op het hoogste niveau", zegt Sidibe op het clubkanaal van Emmen. "FC Emmen heeft de afgelopen seizoenen laten zien goed te kunnen voetballen, daar wil ik graag een deel van uitmaken. Komend seizoen wil ik op het hoogste niveau met deze mooie club presteren."

Lees ook: FC Emmen gaat in zee met proefspeler Sabani

Sidibe speelde sinds 2011 in de jeugdopleiding van PSV, dat hem oppikte bij Beerschot AC. In Eindhoven speelde hij 24 duels voor de beloftenploeg, waarin de aanvaller zes keer trefzeker was. Ook heeft Sidibe 28 jeugdinterlands voor België achter zijn naam staan.

Eerder wist Emmen Simon Tibbling, Caner Cavlan en Lucas Bernadou ook al te strikken. Met Sidibe en Sabani komt het aantal winsten op vijf te staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen