Coronageval bij Real Madrid na mini-vakantie van spelers

28 juli 2020, 13:51   Bijgewerkt: 28 juli 2020, 15:15

Real Madrid is opgeschrikt door een coronageval. Mariano Diaz heeft het virus onder de leden. Dit hebben de Madrilenen officieel bevestigd. De 26-jarige aanvaller is in isolatie geplaatst en verkeert volgens Real in goede gezondheide. De spelers van Real werden maandag getest nadat ze terugkeerden van een korte vakantie.

Voor Real komt dit nieuws op een ongelegen moment. De Koninklijke bereidt zich voor op de hervatting van de Champions League. Het elftal van Zinedine Zidane speelt volgende week vrijdag de return van de achtste finale op bezoek bij Manchester City. Real moet dan een 1-2 nederlaag in het eigen Bernabeu weg zien te poetsen. 

Diaz, die dit seizoen amper speelde, trainde dinsdag vanzelfsprekend niet mee. Hij blijft thuis om ieder contact met teamgenoten te vermijden. De 26-jarige spits moet de wedstrijd tegen City ook missen. De selectie van Real heeft net een korte vakantie achter de rug nadat ruim een week geleden de Spaanse competitie werd voltooid. Bij hun terugkeer ondergingen de spelers een coronatest.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen