'Leverkusen laat het er niet bij zitten na afwijzing Ajax'

28 juli 2020, 14:57

De belangstelling voor André Onana wordt steeds concreter. De Ajax-doelman wil deze zomer graag vertrekken en is de interesse op gang gekomen. Op dit moment lijken Bayer Leverkusen en Chelsea de voornaamste kandidaten voor de 24-jarige Kameroener, waarbij de Engelsen een paar voordelen hebben.

Ajax zou recentelijk een Duits bod van twintig miljoen euro hebben afgewezen, maar volgens Voetbal International laat Leverkusen het er niet bij zitten. Ook al werd de interesse in Onana stellig ontkend door Die Werkself. 'Peter Bosz is zeer gecharmeerd van Onana, liet hem in het verleden als trainer van de Amsterdammers doorbreken als eerste doelman, en wil hem nu graag in Duitsland als zijn betrouwbare sluitpost hebben', [a,https://www.vi.nl/pro/transferbulletin-bosz-gecharmeerd-van-onana-vloet-proost-met-memphis,_blank,schrijft VI].

Chelsea

Onana is naar verluidt ook een optie voor Chelsea, waar Kepa Arrizabalaga niet aan de verwachtingen van Frank Lampard voldoet. The Blues spelen in tegenstelling tot Leverkusen volgend seizoen in de Champions League, of Bosz moet in augustus de Europa League winnen. Daarnaast zou Chelsea bereid zijn de gewenste transfersom van circa dertig miljoen euro te willen betalen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen