Agüero vermoedelijk niet tegen Real, Barça-duo traint weer

28 juli 2020, 17:50   Bijgewerkt: 28 juli 2020, 17:55

Manchester City moet het in de return van de Champions League tegen Real Madrid vermoedelijk stellen zonder Sergio Agüero. De spits kampt met een knieblessure en heeft daarvoor een kijkoperatie ondergaan. Manager Pep Guardiola denkt niet een beroep te kunnen doen op de Argentijn tegen De Koninklijke

Dat laat hij weten op de clubsite van The Citizens. De aanvaller miste de laatste acht Premier League-duels al vanwege zijn kwetsuur, waarvoor hij in Barcelona werd geopereerd. In het restant van het miljardenbal hoopt de spits nog in actie te komen, maar de return tegen Real Madrid – waarin een 1-2 voorsprong wordt verdedigd – komt vermoedelijk te vroeg.

Lees ook: Coronageval bij Real Madrid na mini-vakantie van spelers

FC Barcelona-aanvaller in training

Ook bij FC Barcelona wordt hard gewerkt in aanloop naar het restant van de Champions League. Frenkie de Jong maakte al speelminuten na zijn spierblessure en trainde volop mee, maar ook Ousmane Dembélé en Antoine Griezmann waren van de partij. Laatstgenoemde liep recent een blessure op, maar trainde weer mee, terwijl Dembélé al maanden uit de roulatie ligt, maar hard op de weg terug is. Van beide spelers is speeltijd in het restant van het miljardenbal dus niet uitgesloten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen