Arsenal maanden zonder Mustafi door hamstringblessure

28 juli 2020, 18:28

Arsenal heeft slecht nieuws te verduren gekregen over Shkodran Mustafi. De Duitse verdediger heeft een hamstringblessure opgelopen en is tot en met oktober sowieso niet inzetbaar. Daarmee wordt de spoeling achterin heel dun voor trainer Mikel Arteta, die al aankondigde een nieuwe verdediger te willen.

Arsenal laat via de officiële kanalen weten dat de operatie aan de hamstring van de achterhoedespeler goed is verlopen, maar dat hij op z'n vroegst in oktober de training weer volledig zal hervatten. Mustafi is na de zware blessures van Calum Chambers en Pablo Marí de volgende die lang uit de roulatie ligt achterin. Tegen Chelsea in de finale van de FA Cup wordt het daarom puzzelen voor The Gunners. Hector Bellerin is er vermoedelijk wel bij, terwijl Bernd Leno een vraagteken is. Damián Martínez zal vermoedelijk echter gewoon tussen de palen staan. 

"We moeten zeker kijken naar nieuwe verdedigers", zei Arteta afgelopen week desgevraagd. Arsenal wordt sowieso met veel blessures geplaagd en tegen Chelsea moet het drie verdedigers missen. Daardoor start David Luiz, die afgelopen weekend een negatief record brak door de vijfde penalty in het afgelopen seizoen te veroorzaken, gewoon in de basis.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen