FC Emmen-pechvogel Bakker klaar voor rentree

28 juli 2020, 19:22

FC Emmen kan vanaf begin komend seizoen vermoedelijk weer volledig beschikken over Nick Bakker. De centrale verdediger kampte met een zware kruisbandblessure, maar is weer helemaal hersteld en is in de voorbereiding op het nieuwe seizoen aangesloten bij het eerste team van Dick Lukkien. "Ik voel me goed, ben weer fit."

Dat vertelt Bakker op het clubkanaal van de Drentenaren. Daarbij heeft Bakker het overigens over zijn fysieke gesteldheid, niet over zijn wedstrijdritme. "Nee, ik ben nog niet wedstrijdfit", zei Bakker, die sinds september aan de kant staat bij FC Emmen. "Het is een kwestie van doorbouwen en de voorbereiding gebruiken om weer wedstrijdfit te worden richting de competitie."

Lees ook: Bakker blijft positief ondanks zijn derde kruisbandblessure

Het was voor de achterhoedespeler zijn derde zware knieblessure in zijn loopbaan, toch heeft hij geen moment getwijfeld of hij opnieuw weer fit zou worden. "Herstellen was niet zo heel moeilijk, voetbal is mijn passie. Elke dag als naar de jongens keek, wist ik dat ik ook zo snel mogelijk weer wilde voetballen. Ik heb de moed erin gehouden, ook al had ik soms geen zin in de sportschool. Gelukkig ben ik een doorzetter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen