Van Hecke: "Wat ik een mooie stap vind? De Eredivisie"

28 juli 2020, 23:21

Jan Paul van Hecke blijft voorlopig bijzonder rustig onder alle transferperikelen. De centrale verdediger liet eerder al doorschemeren dat hij twijfelt of AS Monaco het nog wordt en denkt zelf bovendien aan een andere transfer. "Wat ik een mooie stap zou vinden? De Eredivisie."

Dat vertelt hij tegenover BN/De Stem. Dat is opvallend, omdat AS Monaco al een maand geleden een akkoord bereikte met NAC Breda over de transfer, maar een deal met de verdediger zelf dus nog niet in de maak lijkt. Volgens Van Hecke was Monaco 'niet aan de orde'. "Er komt veel op me af, want het is snel gegaan. Maar het belangrijkste is dat ik normaal blijf doen en op het veld laat zien dat ik goed kan voetballen."

Lees ook: Van Hecke: "Ik moet nog maar zien of Monaco 'm gaat worden"

Van Hecke zou de Eredivisie dus een veel mooiere stap vinden dan de Ligue 1 en onder andere FC Utrecht en Feyenoord werden met hem in verband gebracht, maar de Rotterdammers kunnen hem niet betalen. De Domstedelingen een stuk minder dan de Monegasken. Toch ziet Van Hecke ook een andere optie: namelijk gewoon bij NAC Breda blijven, ondanks dat hij bij AS Monaco zo'n vijftien keer meer zou kunnen verdienen.

"Als er een mooie stap komt en het klopt allemaal, dan zal ik er zeker naar kijken en het misschien ook niet laten. Maar als het niet komt, ik zit hier op mijn plek. NAC is een mooie en grote club, dus ik zit hier prima", verduidelijkt Van Hecke, die zichzelf duidelijk niet gek wil laten maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen