Steijn zoekt doelpunten, diepte en power voor NAC Breda

29 juli 2020, 08:51   Bijgewerkt: 29 juli 2020, 11:43

NAC Breda heeft dringend nieuwe spelers nodig. Vanwege het ontbreken van een nieuwe technisch directeur, is trainer Maurice Steijn er zelf druk mee bezig. "Als we mee willen doen om de bovenste plekken, moeten er spelers bij maar dat weet iedereen", aldus de oefenmeester van de Bredanaars.

Steijn weet goed wat zijn ploeg nodig heeft. "Doelpunten. Buitenspelers met diepte. Een echte breker op het middenveld. En wat ik bij dit elftal in algemene zin mis, is power", zegt Steijn tegen BN/DeStem. "Niet alleen in lengte, maar ook in duelkracht en het willen winnen van de duels. Aan de bal is het allemaal heel aardig, maar we hebben ook regelmatig de bal niet."

Lees ook: Van Hecke: "Wat ik een mooie stap vind? De Eredivisie"

De oefenduels wil Steijn spelen met een kern van dertien, veertien spelers. "We hebben twee spelers die we er heel graag bij willen hebben, maar die hebben bedenktijd gevraagd. Dat kan een dag zijn, maar ze kunnen ook morgen afbellen omdat ze ergens anders heengaan. Het is lastig, want we hebben niet het hoogste budget. Spelers benaderen die heel graag voor jou willen werken, die NAC een schitterende club vinden. Daar spelen we op in, maar het valt niet mee. Ik wil natuurlijk het liefst zo snel mogelijk de groep versterken, maar dan moeten het wel de juiste mensen zijn. Dan wacht ik liever even en dat die spelers later aansluiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen