PSV haalt versterking voor beloftenploeg op bij KRC Genk

29 juli 2020, 10:31

PSV heeft de beloftenploeg versterkt met de geboren Spanjaard Ismail Saibari. De negentienjarige middenvelder komt over van KRC Genk en tekende in Eidhoven een driejarig contract. "Voor mij is PSV de juiste stap", aldus Saibari, die uiteindelijk de hoofdmacht wil halen.

Saibari, die Marokkaanse ouders heeft, is geboren in Spanje. De laatste twaalf jaar woonde hij in België. In 2017 verruilde Saibari de jeugdopleiding van Anderlecht voor die van Genk. Met die club speelde hij onder andere in de Youth League tegen Liverpool, Napoli en Red Bull Salzburg. Als speler van Jong PSV komt Saibari in het Nederlandse betaalde voetbal te spelen.

"Ik ken al een aantal spelers die in de Keuken Kampioen Divisie hebben gespeeld. Het is een goede competitie om door te groeien. De uiteindelijke stap is om PSV 1 te halen en te spelen in de Eredivisie", zegt Saibari op het clubkanaal van de Eindhovenaren. "PSV is één van de grootste clubs van Nederland. Ze zijn daarnaast internationaal ook heel bekend. Bij PSV heb je als jeugdspeler de kans om door te groeien en dat is heel belangrijk voor een jonge speler als ik."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen