Conte: "Verplaatsen Dom makkelijker dan Messi naar Inter"

29 juli 2020, 13:13

Italiaanse media blijven Lionel Messi in verband brengen met Internazionale. De Chinese televisie deed er voor aanvang van Inter - Napoli nog een schepje bovenop. In een spotje werd Messi geprojecteerd op de Dom van Milaan. Trainer Antonio Conte weet het allemaal te relativeren.

Conte kreeg de vraag of hij liever Messi heeft of vier spelers met elk een waarde van vijftig miljoen euro naar Inter ziet komen. "Ik denk dat beide scenario's onwaarschijnlijk zijn", zegt de Italiaanse oefenmeester tegen Sky Sport Italia. "Het is makkelijker om de Dom te verplaatsen dan Messi naar Inter te brengen."

Het huidige Inter kan zaterdag met een gelijkspel in de uitwedstrijd tegen Atalanta de tweede plaats veiligstellen. In 2011 eindigden de Nerazzurri voor het laatst achter de kampioen. Desalniettemin wilde Inter dit seizoen Juventus van de troon stoten. "Ik realiseer mij dat dat mijn aanwezigheid hoge verwachtingen schept en dat kan van invloed zijn hoe naar sommige resultaten wordt gekeken. Mensen denken misschien dat alles wat ik aanraak, verandert in goud. In verleden gebeurde dat, maar dat is niet altijd zo."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen