Europa League-deelnemer Sevilla getroffen door corona

29 juli 2020, 14:59   Bijgewerkt: 29 juli 2020, 15:45

In navolging van Real Madrid is ook Sevilla getroffen door COVID-19. De werkgever van Luuk de Jong meldt dat een speler positief is getest op het coronavirus. De desbetreffende speler moet in quarantaine en de trainingen zijn stilgelegd. Het nieuws komt ongelegen, aangezien de Spaanse club volgende week donderdag de achtste finale van de Europa League speelt tegen AS Roma.

Sevilla laat weten dat de speler in asymptomatisch is en hij in goede gezondheid thuis zit. Om wie het gaat, laat de club in het midden. Na de positieve test heeft Sevilla nog twee testrondes uitgevoerd. De eerste resultaten zijn allemaal negatief, de uitslagen van de tweede testronde volgen donderdag. Tot die tijd zijn de trainingen opgeschort. Mits de laatste resultaten negatief blijken, wil Sevilla de individuele trainingen donderdagmiddag hervatten.

Lees ook: Coronageval bij Real Madrid na mini-vakantie van spelers

Deze week is Sevilla na een korte break begonnen aan de voorbereiding op de Europa League. De Andalusiërs spelen volgende week in het Duitse Duisburg tegen Roma. De winnaar van dit Spaans Italiaans onderonsje treft in de kwartfinale Wolverhampton Wanderers of Olympiakos Piraeus.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen