Ook PSV sluit miljoenendeal met TOTO als mouwsponsor

30 juli 2020, 08:02   Bijgewerkt: 30 juli 2020, 08:34

PSV is de volgende Nederlandse club die een deal gesloten heeft met TOTO. De aanbieder van sportweddenschappen verschijnt in principe de komende vijf jaar op de mouw van de Eindhovenaren, die daarmee zo'n vijf á zes miljoen euro verdienen. Eerder gingen Feyenoord, Willem II, FC Utrecht, Sparta Rotterdam, sc Heerenveen, FC Groningen, ADO Den Haag, FC Twente en RKC Waalwijk al in zee met TOTO.

Het contract loopt overigens maar drie seizoenen, maar de intentie is uitgesproken om minimaal vijf jaar met elkaar te gaan samenwerken. Voormalig hoofdsponsor Philips blijft overigens ook op de mouw staan van PSV, maar dan bij de Europese en Eredivisiewedstrijden. 

"Vorig jaar hebben we het voornemen kenbaar gemaakt om te gaan samenwerken met een aanbieder van sportweddenschappen", stelt commercieel directeur Frans Janssen tegenover het regionale dagblad. Hoewel niet alle supporters stonden te springen om zo'n deal, is die uiteindelijk met TOTO wel gesloten. "TOTO is een gerenommeerd nationaal bedrijf, dat een enorm deel van de opbrengst investeert in de sport en daarmee maatschappelijk van betekenis is."

Lees ook: Feyenoord volgt andere clubs en gaat in zee met TOTO

Al jaren is het in Nederland wachten op de gokwet, waarmee het inzetten op sportwedstrijden om geld makkelijker moet worden. TOTO is een van de legale partijen, maar online zijn er ook illegaal talloze mogelijkheden. De wet die dat moet toestaan, wordt echter telkens uitgesloten. Daarom sluit PSV de deal met TOTO alsnog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen