Vaessen over Lamprou: "Concurrentie is voor mij echt goed"

30 juli 2020, 08:55   Bijgewerkt: 30 juli 2020, 09:01

RKC Waalwijk haalde Kostas Lamprou reeds binnen als directe concurrent van Etiënne Vaessen. De sluitpost was de afgelopen drie jaar eerste keuze tussen de palen en gaat er zelf vanuit dat dat zo blijft komend seizoen. "Ik ben drie jaar eerste keeper geweest en heb dat denk ik best verdienstelijk gedaan."

Dat vertelt hij tegenover het Brabants Dagblad. RKC Waalwijk zag stand-in Kees Heemskerk vertrekken en haalde Lamprou daarvoor in de plaats. Toch raakt Vaessen niet in de war van die transfer. "Concurrentie is voor mij echt goed, dus ik kijk er positief tegenaan. En het lijkt me een aardige gast", aldus de sluitpost.

Toch lijkt de Griek een veel serieuzere concurrent dan Heemskerk of derde keuze Mike Grim. "Toen ik hoorde dat Lamprou zou komen dacht ik: goede naam. Hij is natuurlijk een bekende keeper in Nederland en zal weer willen gaan spelen", aldus Vaessen over de doelman, die eerder actief was bij onder andere Willem II en Vitesse. "Maar ik ga er alles aan doen om dat niet te laten gebeuren. Het zal een hete strijd worden, maar ik ga er vanuit dat ik eerste keeper blijf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen