Fortuna Sittard laat Dobos gaan, MVV haalt Zamouri

30 juli 2020, 15:14

Fortuna Sittard heeft woensdag afscheid genomen van Aron Dobos. De twintigjarige aanvaller werd als belofte binnengehaald, maar heeft die nooit kunnen inlossen. Afgelopen half jaar werd hij al verhuurd aan het Hongaarse ETO FC Gy?r, en heeft in Szeged-Csanad een andere club gevonden in zijn thuisland.

Dat laat Fortuna Sittard weten. "We hebben Aron destijds binnengehaald omdat we potentie in hem zagen. Helaas heeft hij uiteindelijk niet kunnen aanhaken op Eredivisie-niveau", laat Sjoerd Ars, hoofd scouting van de Limburgers, optekenen. "Desondanks heeft Aron zich altijd professioneel opgesteld. We wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club." Hij tekent een meerjarig contract bij Szeged-Csanad, waar zijn vader als manager werkzaam is.

MVV haalt Zamouri

Even verderop in Maastricht kwam juist inkomend transfernieuws over een aanvaller. Buitenspeler Oussama Zamouri heeft een eenjarig contract getekend met de optie voor nog een seizoen. In de jeugd speelde hij voor onder andere Almere City, Vitesse en FC Utrecht en via Telstar, FC Dordrecht en Oxford kwam hij terecht bij NK Inter Zapresic. Daar kon hij echter niet goed aarden, waardoor hij in beeld kwam bij MVV.

"Oussama is een buitenkansje voor MVV. Hij kon na zijn succesvolle seizoen in Dordrecht naar diverse clubs, maar was helaas niet gelukkig in zijn keuze. Zijn talent staat buiten kijf. In De Geusselt mag hij weer laten zien wat hij kan", aldus technisch directeur Ron Elsen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen