Memphis kan rol gaan spelen in bekerfinale tegen PSG

30 juli 2020, 20:04

Memphis Depay is er klaar voor en kan vrijdag zijn opwachting maken in de finale van de Coupe de la Ligue. De Nederlander is helemaal hersteld van een zware knieblessure en is volgens zijn trainer Rudi Garcia helemaal fit voor de eindstrijd tussen Olympique Lyon en Paris Saint-Germain.

Die wordt vrijdag gespeeld en zal een pittige horde worden voor Lyon. "Memphis en Jeff Reine-Adélaïde (scheurde ook kruisband af, red.) zijn er klaar voor", zei de trainer donderdag op de persconferentie. "Ze hebben hard gewerkt en waren er meer klaar voor dan de rest toen we weer terugkwamen. Ze krijgen nu de kans om het seizoen toch nog goed af te sluiten. Memphis heeft al herhaaldelijk laten zien dat hij er klaar voor is, bij Jeff gaat het beetje bij beetje beter. We rekenen op ze", zei Garcia.

Memphis liet in de oefenduels die Lyon speelde voorafgaand aan de bekerfinale al een goede indruk achter. Lukt het hem en zijn ploeggenoten om PSG te verslaan, dan betekent dat de eerste prijs in acht jaar tijd voor de club en tevens een ticket voor Europees voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen