Emmen blijft nuchter onder Padt-onrust: "Goede keeper"

30 juli 2020, 21:38   Bijgewerkt: 30 juli 2020, 23:16

FC Emmen is deze week onderwerp van gesprek in de voetbalwereld omdat het een lijntje heeft uitgegooid naar Sergio Padt. De club uit Drenthe ziet in de eerste keeper van FC Groningen een welkome versterking, benadrukt voorzitter Ronald Lubbers. Of het zover komt durft de preses nog niet te zeggen.

Bij FOX Sports vertelt Lubbers over hoe het lijntje naar Padt uit is gegooid. "Het is op zich niet zo spannend. Ik kwam Mark-Jan (Fledderus, red.) tegen op een bruiloft en toen hebben we over voetbal gekletst. Op een gegeven moment vroeg ik wat hij van plan was met Padt. Niet meer dan dat. Vorige week hebben we weer contact gehad om ons officieel te melden voor Padt. De speler in kwestie heeft een aflopend contract en mij was ter ore gekomen dat hij geen intentie had om te verlengen. Dan is het niet zo raar dat je gewoon belt. Je belt natuurlijk naar meer clubs voor spelers, alleen zijn hier anderhalve week later allerlei berichten naar buiten gekomen. Dat is wel een beetje voor de muziek uitlopen", zegt de voorzitter.

Hij benadrukt dat Emmen nog niet weet of er een bod neergelegd wordt in Groningen. "Misschien blijft het hier ook wel bij, dat zou ook kunnen. Het is in ieder geval geen actie tegen Groningen of zo. Het gaat gewoon om een heel goede keeper die een aflopend contract heeft en niet wil verlengen. Dan neem je wel vaker contact op met clubs. Dit heeft alleen enorm veel aandacht gekregen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen