'Mulder wordt vrijdag gepresenteerd bij Heerenveen'

30 juli 2020 – sc Heerenveen gaat een nieuwe samenwerking aan met Erwin Mulder. De 31-jarige keeper staat nog onder contract bij Swansea City, waar zijn verbintenis deze zomer afloopt. Woensdag liep de keeper met zijn club promotie naar de Premier League mis door in de play-offs te verliezen van Brentford.

'Mulder wordt vrijdag gepresenteerd bij Heerenveen'

De 31-jarige keeper stond tussen 2015 en 2017 ook al onder de lat bij Heerenveen. Die club ruilde hij in voor Swansea City, waarmee hij degradeerde uit de Premier League. Vorig seizoen keepte hij nog 25 duels in het Championship, maar dit seizoen kwam hij nauwelijks aan de bak. In de play-offs stond hij wel onder de lat, maar de keeper kiest nu dus voor een terugkeer naar vertrouwde grond.

De oud-doelman van Feyenoord zal vrijdag gepresenteerd worden, weet FOX Sports. Heerenveen wil graag een nieuwe keeper aantrekken, omdat Warner Hahn en Filip Bednarek zijn vertrokken. Robbin Ruiter van PSV was ook in beeld, maar die deal ketste af vanwege een in de ogen van Heerenveen te hoge vraagprijs. Hij werd donderdag vastgelegd door Willem II.

Eredivisie

gerelateerd