Fulham gaat met Brentford strijden om een Premier League-ticket

30 juli 2020, 23:03

Fulham heeft de finale van de play-offs om een Premier League-startbewijs bereikt. De Londenaren verloren donderdag met 1-2 van Cardiff City, maar dat was een goed resultaat door de 0-2 overwinning in het eerste duel van het tweeluik. In de eindstrijd wacht voor Fulham een confrontatie met Brentford.

Cardiff City dacht vanavond al snel aan een stunt, toen Curtis Nelson al na acht minuten de 0-1 aantekende. Al snel maakte Fulham gelijk via de man in vorm Neeskens Kebano, maar Cardiff kwam weer aan de leiding. Lee Tomlin werkte kort na rust de 1-2 tegen de touwen en dus was er nieuwe hoop. Toch lukte het de ploeg uit Wales niet om nog een keer te scoren. Fulham raakte nog de paal, maar trof ook geen doel meer.

Fulham gaat in de finale van de play-offs op Wembley strijden tegen Brentford, dat woensdag al Swansea City elimineerde. De winnaar van het duel speelt volgend seizoen in de Premier League. Eerder promoveerden Leeds United en West Bromwich Albion al rechtstreeks naar de topcompetitie.

Fulham en Brentford kruisen op 4 augustus de degens op Wembley.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen