'Dortmund denkt aan Memphis bij verkoop Sancho'

31 juli 2020, 09:25

Memphis Depay kan zich mogelijk verheugen op belangstelling van Borussia Dortmund. De Duitse club ziet de Nederlander als ideale opvolger van Jadon Sancho, aan wie al langere tijd en steeds serieuzer wordt getrokken door Manchester United. Zodra die bal definitief gaat rollen, wil BVB doorschakelen.

Dat schrijft het Duitse Bild althans. Van Memphis is het al langer bekend dat hij graag een volgende stap wil maken vanaf Olympique Lyon, dat hem enkele jaren geleden overnam van Manchester United. Die club jaagt vol op Sancho, al wordt de buitenspeler ook gelinkt aan Liverpool. Mocht een van beide clubs, die meer dan honderd miljoen euro op tafel moeten liggen, Sancho daadwerkelijk overnemen, komt Memphis in beeld.

Lees ook: 'Memphis en Lyon in serieuze impasse over nieuw contract'

De Nederlander heeft een contract dat nog slechts doorloopt tot en met de zomer van 2021 en zou bovendien voorlopig nog niet willen verlengen, waardoor het aannemelijk is dat Olympique Lyon wil meedenken bij een transfer. Alleen als de Franse beker vanavond (vrijdag) gewonnen wordt, gaat Lyon Europees voetbal in, wat ook zwaar meeweegt bij Memphis.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen