Hardeveld mogelijk eerste Robben-opponent: "Niets te verliezen"

31 juli 2020, 11:20

Als Arjen Robben in actie komt zaterdag namens FC Groningen, dan is Jeff Hardeveld van Heracles Almelo vermoedelijk de eerste directe tegenstander van de buitenspeler. De back weet welke beweging hij sowieso kan verwachten. "We kennen allemaal zijn bekende actie: naar binnen gaan en schieten. We weten allemaal dat hij het doet en toch lukt het hem."

Dat vertelt Hardeveld tegenover TC/Tubantia. Het is nog onzeker of Robben gaat spelen en ook of Hardeveld dan tussen de lijnen zal staan, maar de back kijkt er nog niet tegenop. "De druk ligt ook meer bij hem dan bij mij. Ik heb niets te verliezen", blikt hij vooruit op het treffen, waarvan hij hoopt dat Robben meedoet. "Zo vaak kun je je niet meten met zulke spelers. Ik ga de uitdaging in ieder geval heel graag aan."

Hardeveld heeft respect voor het feit dat Rooben is teruggekeerd bij FC Groningen. "Ik heb bewondering voor hem, voor zijn prestaties en zijn toewijding. Ik verdiep me altijd in tegenstanders, maar in Robben hoeft dat niet echt. Ik ken zijn acties, zijn dribbels. Je weet het, je ziet het en wat ik al zei, alsnog lukt het hem. Maar ik heb ook vaak naar zijn wedstrijden gekeken om te genieten, ik analyseer niet altijd", aldus de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen