Leipzig bindt Upamecano, Arteta wil Aubameyang behouden

31 juli 2020, 12:22   Bijgewerkt: 31 juli 2020, 12:31

RB Leipzig houdt Dayot Upamecano voorlopig binnenboord. Er was bijzonder veel belangstelling voor de centrale verdediger, maar de Duitser tekende vrijdag een nieuw contract bij de Duitse club, die hem tot en met 2023 in de Bundesliga houdt.

Dat maakt Leipzig bekend via de officiële kanalen. Upamecano (21) werd in het recente verleden gelinkt aan ondere FC Barcelona en de afgelopen tijd aan Arsenal, maar met dit contractnieuws moeten The Gunners verder zoeken voor een versterking centraal achterin.

Aubameyang

Voorin hoeft Arsenal overigens mogelijk niet meer verder te zoeken, want volgens Mikel Arteta doet de club er alles aan om sterspeler Pierre-Emerick Aubameyang voor de club te houden. De manager denkt niet dat de FA Cup-finale zaterdag de laatste wedstrijd wordt van de spits, met wie ze in gesprek zijn voor contractverlenging.

"Het gaat uiteindelijk om het hele pakket wat je kunt bieden. Je moet veel ingrediënten op tafel leggen om een speler van zijn kaliber te overtuigen bij Arsenal te blijven", zei Arteta over Aubameyang, die zou willen dat het team versterkt wordt zodat ze weer kunnen gaan mengen in de strijd om Champions League-voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen