Veronica Inside keert terug met Derksen, Van der Gijp én Genee

31 juli 2020, 15:49   Bijgewerkt: 31 juli 2020, 17:09

Veronica Inside blijft in de bekende vorm bestaan. Johan Derksen en René van der Gijp keren na de zomer mét Wilfred Genee terug aan tafel. Dat heeft Talpa vrijdagmiddag naar buiten gebracht. Het tv-programma gaat op 11 september, een dag voordat de Eredivisie begint, weer van start.

Volgens het persbericht van Talpa hebben vormden gesprekken met John de Mol voldoende basis om met elkaar verder te gaan. Eerder leek daar totaal geen sprake van te zijn. "Onderling vertrouwen en een goede chemie tussen deze mannen vormen de basis waarop ze al zo'n 13 jaar lang succesvol zijn, met alle ups en downs van dien. Dat heb ik met name Johan ook voorgehouden; het zou zonde zijn wanneer één uitzonderlijk conflict het einde van dit programma had betekend", reageert John de Mol.

Lees ook: Keihard gesprek tussen Johan Derksen en John de Mol

Het drietal sprak vandaag (vrijdag) met de directie. Gisteren nog zei Van der Gijp dat het trio er niet uitkwam met elkaar. "Ik heb niet het idee dat het ooit weer normaal wordt", aldus Van der Gijp donderdag. Een dag later hangt de vlag er blijkbaar heel anders bij. De Mol is vol vertrouwen. "Ik ben vooral blij voor die grote schare fans, waaronder ikzelf, dat de mannen straks weer met elkaar aan tafel gaan zitten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de chemie tussen dit illustere trio weer voelbaar zal zijn."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen