UNA-speler hoorde onderweg naar PSV van positieve coronatest

31 juli 2020, 19:38

PSV-opponent UNA reageert aangeslagen op het afgelaste oefenduel. Last minute werd de wedstrijd van vrijdagavond afgelast vanwege een coronageval bij de amateurploeg uit Veldhoven. Ook heerst er onzekerheid. "We kijken hoe we de zaak onder controle kunnen houden en risico's kunnen vermijden", zegt voorzitter Peter Smetsers.

De betreffende speler werd deze week al eens getest, maar dat resultaat bleek onbetrouwbaar. Vijf kwartier voor de aftrap (17.45 uur) vernam hij in de spelersbus alsnog besmet te zijn. "Blij word ik hier niet van", zegt Smetsers tegen het Eindhovens Dagblad. "Er zaten een hoop mensen in de bus, spelers en staf. Het is nu vooral belangrijk om de schade te beperken. We kijken hoe we de zaak onder controle kunnen houden en risico's kunnen vermijden."

Voor de speler, die na het nieuws met zijn ouders huiswaarts is gekeerd, en zijn teamgenoten is het een fikse teleurstelling. "Als UNA-speler zijnde tegen PSV spelen is een hoogtepunt wat je normaal gesproken niet hebt, dat verdampt dan op het laatste moment..."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen