Schmidt verwacht op lange termijn versterking voor PSV

31 juli 2020, 22:33

Roger Schmidt wacht geduldig op versterking voor PSV. De Duitse trainer rekent op nieuwe spelers, maar niet op korte termijn. Hij gaat er in elk geval niet vanuit dat Ricardo Rodriguez nog terugkeert naar Eindhoven. "Dat is voor PSV normaal gesproken gewoon heel moeilijk", weet Schmidt.

"We hebben meerdere opties voor deze plek, maar het zijn meestal spelers die elders beter uit de voeten kunnen", zegt Schmidt tegen het Eindhovens Dagblad. De oefenmeester realiseert zich dat hij geduld moet hebben. De transferwindow is tot 6 oktober geopend. "Het is een andere markt dan anders. Sommige ploegen zijn nog in competitie of net klaar. We zullen geduld moeten hebben en de transfermarkt is ook nog een lange periode open."

Lees ook: PSV neemt maatregelen: oefenduels beloften en vrouwen afgelast

In het onderlinge oefenduel, als alternatief voor de vanwege corona afgelaste wedstrijd tegen UNA, kwamen Donyell Malen en Armando Obispo niet in actie. Mogelijk dat Malen volgende week tijdens het trainingskamp tegen SC Verl en/of Uerdingen 05 kan spelen. "Dat hangt wel af van de vraag hoe zijn lichaam het trainingskamp verwerkt."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen