Duitsland
0 – 0
Hongarije
Portugal
0 – 0
Frankrijk

'Willem II lijkt uitzondering te maken voor Vrousai'

1 augustus 2020 – Als het aan Marios Vrousai ligt, speelt hij ook komend seizoen voor Willem II. Onderhandelingen tussen de Tilburgers en Olympiakos leverden tot dusver nog geen witte rook op. Willem II wil het liefst geen spelers meer huren, maar lijkt voor de 22-jarige Griek een uitzondering te maken.

'Willem II lijkt uitzondering te maken voor Vrousai'

Dat meldt het Brabants Dagblad. Afgelopen anderhalf jaar speelde de aanvaller ook in Tilburg en bevatte de huurovereenkomst ook een optie tot koop, maar die werd niet gelicht. Desalniettemin wil Willem II hem graag behouden. Vrousai ziet in Brabant ook meer perspectief op speeltijd dan bij Olympiakos.

Volgens het BD probeert Vrousai's zaakwaarnemer Olympiakos te overtuigen om de speler nog een seizoen in de Eredivisie te stallen. De situatie is ietwat complex omdat Vrousai nog over een eenjarig contract beschikt. Als Olympiakos over een jaar een transfervrij vertrek wil voorkomen, moet zijn verbintenis eerst verlengd worden.

In Tilburgse dienst groeide Vrousai uit tot Grieks international. Voor Willem II speelde de buitenspeler 41 wedstrijden, waarin hij zes keer scoorde en tien doelpunten voorbereidde.

Eredivisie

gerelateerd