Spoorboekje: een spannende dag voor Schöne en Genoa

2 augustus 2020, 07:00   Bijgewerkt: 1 augustus 2020, 23:55

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 2 augustus.

Wedstrijden

OH Leuven - Beerschot Wilrijk (19.00 uur)

Door het besluit van afgelopen vrijdag promoveren Leuven en Beerschot-Wilrijk sowieso. Toch wordt vanavond de return van de promotiefinale gespeeld. Niet alleen bouwt de Pro League juridische garanties in, ook moet er administratief nog een kampioen bepaald worden. De winnaar - Beerschot won het heenduel met 1-0 - heeft ook een klein voordeel in de Belgische beker.

Genoa - Hellas Verona (20.45 uur)

Een spannende dag voor Lasse Schöne: in de laatste competitiewedstrijd moet hij met Genoa handhaving veiligstellen. Een zege op Hellas Verona is daarvoor voldoende, anders is het afhankelijk van Lecce. De achtervolger van Genoa speelt thuis tegen Parma. Het vertrouwen van Genoa is broos na twee fikse nederlagen tegen Internazionale (0-3) en Sassuolo (5-0), waardoor Lecce midweeks tegen Udinese (1-2) de laatste strohalm pakte.

Voetbal op tv

14.30 uur: Go Ahead Eagles - Telstar, FOX Sports - live verslag van oefenduel

20.40 uur: Genoa - Hellas Verona, Ziggo Sport - live verslag uit Serie A

20.40 uur: Lecce - Parma, Ziggo Sport Voetbal - live verslag uit Serie A

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen