Tevreden Schmidt vindt breedteversterkingen bij PSV niet nodig

1 augustus 2020, 17:13

De directie van PSV hoeft wat Roger Schmidt betreft niet op zoek naar breedteversterkingen. De Duitse trainer is tevreden over de breedte van de selectie waarover hij op dit moment beschikt. "We hebben nu 20 veldspelers en als Donyell en Armando weer aangesloten zijn, zijn het er 22", vertelt de nieuwe coach van PSV aan het Eindhovens Dagblad.

Dat betekent niet dat PSV zich deze zomer niet gaat roeren op de transfermarkt. Verwacht wordt dat de Eindhovenaren nog enkele spelers zullen aantrekken. Zo is PSV nog op zoek naar een nieuwe linksback. De komst van Ricardo Rodriguez, die vorig seizoen voor enkele maanden werd gehuurd van AC Milan, is een moeilijk verhaal.

"Ik denk dat we ons nu niet meer in de breedte moeten versterken. We moeten spelers zien te vinden die ons als totaal een impuls geven. We verlangen nu veel van een jonge groep. Er zitten veel spelers in die zich nog kunnen en moeten ontwikkelen en we kijken daarom naar spelers die ons ook daarmee verder kunnen helpen", zegt Schmidt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen