Idrissi hoeft niet per se weg: "Woorden uit zijn verband getrokken"

2 augustus 2020, 10:24

Oussama Idrissi hoeft niet zo nodig weg bij AZ. In een recent interview met De Telegraaf gaf de 24-jarige aanvaller aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging, maar volgens Idrissi zijn zijn woorden uit zijn verband getrokken. "Het zijn berichten waarin woorden zijn geschreven die ik niet heb gezegd", vertelt hij voor de camera van Veronica Inside.

"Dat AZ niet mijn eindstation zou zijn, was al duidelijk toen ik hier binnenkwam. Het zou gek zijn als ik die ambitie niet zou hebben", zei hij onder meer tegen de krant. Idrissi heeft nog altijd de ambitie om een stap hogerop te zetten, maar hoeft nu nog niet per se weg bij AZ. "Ik ben zeker niet uitgeleerd bij AZ. Sterker nog: ik kan ontzettend veel leren van onze technische staf en mijn teamgenoten. Mijn ambitie is om elke dag beter te worden als voetballer en mij verder te ontwikkelen. Dat kan bij AZ, maar ook bij een andere club", zegt hij nu.

"Of mijn woorden uit zijn verband zijn getrokken? Ja, helaas wel. Ik ben blij om het shirt van AZ te dragen en lekker te voetballen", benadrukt Idrissi, die sinds januari 2018 op de loonlijst staat in Alkmaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen